menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Nederland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Nederland

Een kundige Payroll uit Nederland helpt u graag verder.

Is payrolling in Nederland iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Nederland of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Nederland een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Nederland u het voordeligst uit bent.

147.369
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
864.000
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Nederland

Professionele payrollbedrijven uit Nederland

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Nederland. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Dick Boerma, regiomanager in Nederland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Nederland.

Payrolling laat u sneller aannemen

Staat de sector waarin u werkt bekend om het feit dat veel medewerkers werken met een flexibel of tijdelijk contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u uitpakken. Een meer flexibeler contractduur is bij een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een medewerker in vaste dienst moeten nemen, wanneer u deze werknemer zelf in dienst heeft. In de ABU en NBBU cao is deze termijn langer. U mag een medewerker maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de medewerker in vaste dienst neemt.

Een langer tijdelijk contract is zeker gunstig voor u, maar kan ook gunstig zijn voor de werknemer. Vooral studenten hebben geen behoefte om een vast contract te ondertekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo belangrijk. U kunt zo middels een langere termijn medewerkers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun volledige studietijd verzekerd van een bijbaantje.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor payrolling, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en salarisadministratie. Wilt u vlug verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw offertes van verscheidene payroll bedrijven uit Nederland aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Nederland te zeggen hebben!

img

Adriaan Jansen van der Haar

Goede afspraken gemaakt met de Payroll die Professionals Nederland voor mij had gecontacteerd. Er werd goed met mij meegedacht waardoor het uit selectieproces eigenlijk heel makkelijk was. Ik ben enorm te spreken over de service die Professionals Nederland levert.

img

Jooske Vukkink

Direct goed geholpen door Professionals Nederland! De zoektocht naar een Payroll ging heel soepel. De opties waren uitgebreid en goed onderbouwd.

Professionals uit andere branches in Nederland

Let's Talk

Bij Professionals Nederland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier