menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Nederland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Nederland

Een kundige Mediator uit Nederland helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Nederland u verder helpen

Een mediator is een niet partijdige bemiddelaar die helpt partijen in een conflictsituatie om daar gezamenlijk weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, acceptabele oplossing. Een mediator kiest geen partij en zal nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Hij of zij luistert voornamelijk naar de mening van allebei de partijen en zal vervolgens proberen de problemen duidelijk te krijgen. Het doel is, dat de partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor beide partijen acceptabel is. Op een later moment kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een rechtsgeldig document. Zo wordt voorkomen dat er later misschien weer een conflict ontstaat.

Conflictsituaties van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Nederland biedt adviezen.

Het komt meer voor dan u denkt. Geschillen waar men geen oplossing lijkt te hebben. Verhoudingen verslechteren en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. De standpunten van de betrokken partijen verharden. De stap naar bijvoorbeeld een advocaat is in de de meeste van dit soort gevallen gevallen niet nodig.

Mediation, oftewel bemiddeling bij conflicten in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig toegepast en wordt steeds populairder. Vaak wordt mediation nu ingezet als de eerste stap naar de oplossing van een conflict.

Een mediator uit Nederland kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten met overheidsinstanties
150.070
Klanten geholpen met mediators vergelijken
864.000
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Nederland

Heeft u een zakelijke mediator uit Nederland nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Nederland of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Nederland.

mac
mac
img

Ik ben Dick Boerma, regiomanager in Nederland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Nederland.

Zoekt u al langer top bemiddelaars in Nederland?

Het is te aan te raden een mediator te kiezen die is aangesloten is bij Professionals Nederland. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan dient deze aan een aantal vaste kwaliteitseisen te voldoen. U kunt zeker weten te maken heeft met met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze staat ingeschreven bij Professionals Nederland. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Een uitspraak van de rechtbank kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op het platform gemakkelijk verschillende mediation prijsopgaven opvragen. U kunt dan eenvoudig diverse mediators met elkaar vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Wellicht de voordeligste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Het grootste pluspunt van betaalbare mediation in Nederland is, dat beide partijen het op den duur eens worden en toch nog een oplossing vinden waar beiden aan gewerkt hebben en waar beide partijen achter staan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat zal zeker niet zondermeer in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Nederland te zeggen hebben!

img

Basten Noltus

Heldere afspraken kunnen maken met de Mediator die Professionals Nederland voor mij had gecontacteerd. Er werd goed met mij meegedacht waardoor het uit zoekproces eigenlijk heel simpel was. Ik ben enorm te spreken over de service die Professionals Nederland aanbied.

img

Trees Schopman

Vooral het grote aanbod van verschillende mediators sprak mij aan. Er werd goed rekening gehouden met mijn situatie en hier werd een oplossing voor gevonden. 10/10.

Professionals uit andere branches in Nederland

Let's Talk

Bij Professionals Nederland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier