menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Nederland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

boekhoudkantoren Nederland

Een kundige Boekhouder uit Nederland helpt u graag verder.

Een boekhouder uit Nederland vinden

Een belangrijke vereiste waar u als organisatie wettelijk aan moet voldoen, is het onderhouden van een boekhouding. Uit de boekhouding weet u precies hoeveel belasting u moet betalen of terugkrijgt. U hebt namelijk te maken met verscheidene soorten belastingen. Als u een onafhankelijke bedrijfseigenaar bent, is dit inkomstenbelasting, voor een BV geldt de vennootschapsbelasting. Deze belasting is een percentage van de winst die uit uw boekhouding blijkt.

Ook btw moet door ondernemers, per kwartaal of maandelijks worden geuit. Een degelijke boekhouding is dan onontbeerlijk. Alle rekeningen die u incasseert en die u zelf naar klanten zendt, moeten in de boekhouding worden opgenomen, zodat bedragen voor een btw-aangifte vlug uit de boekhouding kunnen worden gepakt. Als de belastingdienst het noodzakelijk vindt, zullen zij in uw boekhouding willen kijken. Een gezonde boekhouding is daarom van groot belang.

Daarnaast is er nog een essentiële reden om een gezonde boekhouding te beheren. U heeft dan namelijk aanzienlijk meer meer kennis over uw onderneming en dat assisteert bij een betere bedrijfsvoering. U weet ontzettend goed wat er binnenkomt en wat eruit gaat en hierdoor kunt u bij belangrijke besluiten gelijk ingrijpen zonder niet te weten wat er aan de hand is.

Maar u zult niet de enige bedrijf zijn die geen verstand heeft van boekhouden. En als u uw facturen en bonnetjes nog op de traditionele aanpak in een schoenendoos bijhoudt, dan wordt het snel tijd om een boekhouder uit Nederland in dienst te nemen. vul hier uw gegevens in en ontvang van verscheidene boekhoudkantoren uit Nederland een offerte, zodat u uw administratie netjes in orde krijgt.

125.870
Klanten geholpen met boekhoudkantoren vergelijken
864.000
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Nederland

Nederland boekhouding – hoe het werkt

Uw boekhouding in Nederland moet dus dusdanig worden georganiseerd dat zowel uw externe partijen, zoals de belastingdienst en uw bank gedegen inzicht in uw boekhouding hebben. Als u echt nul van boekhouden weet, dan kunt u inderdaad met uw trommel vol met bonnen en facturen naar uw boekhouder gaan. Hij gaat al deze rekeningen en facturen keurig in de boekhouding verwerken, zodat er uiteindelijk een gedegen totaalbeeld ontstaat van de financiële toestand van uw bedrijf.

Hoe doet een boekhouder vandaag de dag de boekhouding? Indertijd bestond een boekhouding uit allerlei ‘boeken’, zoals het grootboek, het kasboek en het debiteuren- en crediteurenboek. Dit was best een omslachtige methodiek en nagenoeg geen enkele boekhouder zal dit vandaag de dag nog via deze manier doen.

Alles is tegenwoordig gedigitaliseerd en zo ook uw boekhouding. Alle facturen en financiële wijzigingen worden netjes ingevoerd in een boekhoudsysteem, waarna er keurige overzichten uitgedraaid kunnen worden. Wilt u niet uw gehele boekhouding uitbesteden aan een boekhouder, dan is de nieuwste trend om te boekhouden in de cloud. U voert al uw inkomende en uitgaande facturen in een online boekhoudsysteem in, waarna uw boekhouder vanaf zijn/haar locatie inzicht heeft in uw administratie en voor u overzichten kan opstellen.

Als hier uw prijsopgaven voor een boekhoudkantoor uit Nederland gaat opvragen, dan mag u uitgaan van beroepsmatige boekhouders die ook werken met de nieuwste digitale hulpmiddelen. Hiermee kunt u veel tijd bezuinigen en daarmee ook geld. Eveneens is het voor uw boekhouder veel eenvoudiger om u snel van adviezen te voorzien.

mac
mac
img

Ik ben Dick Boerma, regiomanager in Nederland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een boekhoudkantoor uit Nederland.

Voordelen van een boekhoudkantoor in Nederland

Een fatsoenlijke boekhouder kan goud waard zijn voor uw firma. Niet alleen wordt uw boekhouding op een fatsoenlijke aanpak bijgehouden, u krijgt zelf ook een heel goed inzicht in uw bedrijf. U hoeft geen beslissingen meer te nemen op basis van schattingen, maar op basis van de daadwerkelijke nummers. Zo kunt u op veel betere wijze besluiten nemen die passen bij uw organisatie.

Heeft u ook zo’n afkeer aan de blauwe enveloppen die bij u op de deurmat vallen? Of lastige brieven van verzekeringsmaatschappijen of andere instanties? Helemaal als u ook nog werknemers in dienst heeft, dan zult u veel post van meerdere verschillende instanties ontvangen. Bij een geschikte en eerlijke boekhouder in Nederland kunt u het contact met deze instanties aan de boekhouder overlaten. Zo kunt u zich ophouden met uw eigen onderneming en kost het u geen tijd aan administratieve activiteiten of het lange tijd aan de lijn hangen met allerhande instellingen.

Uw boekhouding bij laten houden is voor een boekhoudkantoor uit Nederland heel gemakkelijk, want hier zijn zij in gespecialiseerd. De kracht van een boekhouder voor uw onderneming komt vooral tot uitdrukking in het onderzoek van de cijfers en adviezen hoe u kunt bijsturen in uw onderneming. Het is daarom relevant om een goede relatie met uw boekhouder op te bouwen.

Wilt u uw boekhouding ook professionaliseren? Vul hier dan direct uw gegevens in. U krijgt dan van verschillende boekhouders uit Nederland een offerte, die u snel en eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. Nadien zult u volop kunnen profiteren van de vele voordelen die een eigen boekhouder met zich meebrengt.

Recensies

Dit is wat tevreden Boekhouder matches over Professionals Nederland te zeggen hebben!

img

Walter Evertman

Er was meteen al een klik met de mannen van Professionals Nederland. Mede door hun snelle service ben ik terecht gekomen bij een super Boekhouder. Mocht je zelf nog aan het zoeken zijn zou ik Professionals Nederland van harte aanbevelen.

img

Anemoon Weijn

Vooral het grote aanbod van verschillende boekhoudkantoren sprak mij aan. Er werd goed gekeken naar mijn probleem en hier werd een geschikte partij voor gecontacteerd. 10/10.

Professionals uit andere branches in Nederland

Let's Talk

Bij Professionals Nederland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier