menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Nederland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

advocaten Nederland

Een kundige Advocaat uit Nederland helpt u graag verder.

Laat u bijstaan door een advocaat in Nederland

Als u op zoekt bent naar een advocaat in Nederland, dan is het cruciaal dat u weet wat voor categorie advocaat u zoekt. Een advocaat is gewoonlijk specialistisch in een bepaald categorie recht. Afhankelijk van dit recht wordt doorgaans ook bepaald wat het tarief van een advocaat is en op welk gebied hij of zij u het beste gaat helpen.

Wanneer u een advocaat in Nederland raadpleegt, is er reeds sprake van een strijd of zelfs rechtsgeding. Dit is jammer, want veelal is het leed tegen die tijd al geleden. Een advocaat kan ook nauwgezet in een vroeg stadium van ongeschatte waarde zijn en vanuit een juridisch standpunt bepaalde conflicten oplossen of problemen vermijden voor u.

Een jurist in Nederland kan namens u optreden in juridische procedures of rechtszaken, maar kan u alsmede voorzien van juridisch advies zonder dat er sprake is van een rechtszaak. Een advocaat begeleid vaak bedrijven maar ook particulieren indien zij aan de slag willen met een belangrijk deel van hun vermogen. Voor particulieren zijn de hoogst interessante rechtsgebieden:

  • Echtscheidingsadvocaat
  • Arbeidsrechtadvocaat
  • Letselschade advocaat

Ondergeschikt van waar u precies advies bij nodig heeft kunt u het beste met een expert om tafel. Regelmatig wanneer u kiest voor iemand die van alles een beetje weet bent wat goedkoper uit. In de praktijk blijkt desalniettemin dat dit zich doorgaans niet uitbetaald in de resultaten die een expert wel kan boeken op rechtsgebied.

133.244
Klanten geholpen met advocaten vergelijken
864.000
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Nederland

Heb ik een advocaat uit Nederland nodig?

Zowat altijd bent u persoonlijk in staat te beslissen en besluiten of u een advocaat nodig heeft. Toch is dat in de praktijk niet steeds het geval. In het geval dat u een claim wilt uitvoeren in een letselschadezaak, zult u bijgestaan moeten worden door een advocaat.

Hetzelfde geldt wanneer u als eiser een kort geding wilt aanspannen. Een advocaat is overigens weer niet nodig ingeval er een kort geding tegen u aangespannen wordt. Waarbij het zeker wel nadrukkelijk aan te raden is, om in deze laatste situatie een advocaat in de arm te nemen.

Ook in het geval van een rechtsgeding is het enorm gebruikelijk dat u zich bij laat staan door een advocaat. Of u vereist bent om daadwerkelijk een advocaat uit Nederland in de arm te nemen wisselt dus sterk. Moet u naar een kantonrechter? Dan is er geen verplichting tot advocaat. Gaat u met een civiele rechter in gesprek (zaken boven de 25.000 euro of onbepaalde prijs) bent u verplicht om een advocaat in de arm te nemen om u te laten voorzien van juridisch advies en om u te laten begeleiden tijdens de rechtszaak.

De tarieven van een advocaat in Nederland mogen sterk uit een lopen. Dit is niet enkel afhankelijk van het rechtsgebied, maar ook van de ervaring en de deskundigheid van de advocaat. Naast het uurtarief van de advocaat spelen er mogelijk nog aanvullende kosten, zoals griffiekosten, onderzoekskosten of kantoorkosten.

mac
mac
img

Ik ben Dick Boerma, regiomanager in Nederland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een advocaat uit Nederland.

Een kundige advocaat in Nederland vinden

Het kan een hele klus zijn om een goede advocaat te vinden in Nederland. Er zijn tamelijk wat advocaten in Nederland. Maar hoe vindt u er een die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en situatie? De persoonlijke klik met een advocaat is vreselijk belangrijk, maar iemand moet natuurlijk ook kundig zijn binnen zijn of haar specialisme.

Graag geven we u wat tips om de speurtocht wat simpeler en sneller te laten lopen. Natuurlijk is het dan van belang dat er goed helder is welke zaken u wil uitbesteden aan een advocaat. Denk bijvoorbeeld aan een echtscheiding, verscheidene advocaten zijn hierin specialistisch.

Wilt u bv. alleen samen met de andere belanghebbende om de tafel gaan zitten om de kwestie te bespreken of moet er ook daadwerkelijk een echtscheidingsconvenant te komen. Er bestaat een groot verschil in wat voor juridische bijstand u op zo’n moment nodig heeft. Wij hebben een aanzienlijk netwerk met de juiste advocaten voor u in Nederland.

Dus ook op zoek naar advies van een expert? Dan kunt u uw gegevens bij ons achterlaten en zorgen wij voor vlotte en passende prijsopgaven van advocaten in uw regio zodat u toereikend keuze heeft. Op basis van de door u gekozen specialismen en degene die het beste bij uw situatie past, kiest u de geschikte expert advocaat.

Recensies

Dit is wat tevreden Advocaat matches over Professionals Nederland te zeggen hebben!

img

Joeri Dasselaar

Het allerbelangrijkste voor mij is duidelijke communicatie. Met de hulp van Professionals Nederland ben ik terechtgekomen bij een geschikte Advocaat. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie deskundige hulp!

img

Marieke Biemans

Ik ben erg te spreken over de service van Professionals Nederland. In een korte tijd had ik een nieuwe Advocaat die 100% begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Nederland

Let's Talk

Bij Professionals Nederland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier